Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥ ΤΟΥ Π.Κ. ΚΥΘΗΡΩΝ ΕΠΙΠΥΡΑΓΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Ο Προϊστάμενος του Π.Κ. Κυθήρων Επιπυραγός κ. Λάζαρος Κωνσταντίνου και το προσωπικό θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά για την συμμετοχή τους στην επιτυχή αντιμετώπιση της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε την 24-09-2019 και ώρα 19:29΄ στη θέση Μανταλά Τ.Κ. Κοντολιανίκων ν. Κυθήρων τους παρακάτω:
1) Τον Δήμαρχο Κυθήρων και το προσωπικό, ειδικότερα τους κ.  Αντιδημάρχους Ζαντιώτη Παναγιώτη και Κατσανεβάκη Ιωάννη.
2) Τους Προέδρους Κοινοτήτων Κοντολιανίκων κ. Κασιμάτη Ιωάννη, Καρβουνάδων κ. Κασιμάτη Τζάννε Ιωάννη και Μητάτων κ. Σκλάβο Γεώργιο.
3) Τον Διοικητή του Ναυτικού Παρατηρητηρίου Πλωτάρχη (Ε.) Εμμ. Αμπλιανίτη Π.Ν. και το προσωπικό.
4) Τον Διοικητή του Α.Τ. Κυθήρων Υπαστυνόμο Β΄ κ. Γιαννακόπουλο Παναγιώτη και το προσωπικό.
5) Τον Λιμενάρχη Νεαπόλεως Πλωτάρχη Λ.Σ. κ. Μοτσάκο Θεόδωρο και τον Λιμενοσταθμάρχη Ανθυπασπιστή Λ.Σ. κ. Τσώλη Δ. Λάμπρο, καθώς και το προσωπικό.
6) Τον Επικελευστή (ΦΑΡ) Μιχαήλ Ντοκόπουλο Φαροφύλακα Φάρου Μουδαρίου επιτηρητή Φάρου Καψαλίου και τον πατέρα του κ. Αλέξανδρο  Ντοκόπουλο.
7) Τον Δασονόμο κ. Αρβανίτη Σταύρο.
8) Τον κ. Τραβασάρο Ανδρέα για την ενεργή συνδρομή με ερπυστριοφόρο όχημα και τους κ. Πετρόχειλο Γεώργιο και Σουρή Νικόλαο για την ενεργή συνδρομή τους με τους εκσκαφείς ιδιοκτησίας τους, όπως επίσης τις επιχειρήσεις Αφοι Ν. Λουράντου και Αφοι Γλυτσού, και τους  ιδιώτες  κ.  Καλοκαιρινό Βαλέριο και κ. Τζάννε Ιερώνυμο για τις υδροφόρες και οχήματα που διέθεσαν.
9) Τους Εθελοντές Πυροσβέστες του Π.Κ. Κυθήρων και κ. Ανδρουλιδάκη Ζαχαρία.
10) Την πλοιοκτήτρια εταιρεία Triton Ferries για την άμεση ανταπόκριση μεταφοράς οχημάτων και προσωπικού, όπως επίσης και την καταβολή προσπάθειας επιστροφής των δυνάμεων στις Υπηρεσίες τους, χωρίς να παραμείνουν με αναμονή στο λιμάνι, παρά την αυξημένη τουριστική κίνηση των ημερών.

Ο Προϊστάμενος
Λάζαρος Π. Κωνσταντίνου
Επιπυραγός

Φωτογραφία αρχείου: PhotoCerigo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου