Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΟΛΕΩΝ:''ΚΑΛΩ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ'' ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΓΧΩΡΙΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

Πλησιάζοντας στις εκλογές της εγχωρίου περιουσίας, ενός τόσο σημαντικού θεσμού για τα νησιά μας, ενός θεσμού που μπορεί να δώσει μια άλλη διάσταση προόδου και ευημερίας για τον τόπο μας, θέλω να επιστήσω την προσοχή σε όλους τους συναδέρφους δημοτικούς αλλά και τοπικούς συμβούλους, οι οποίοι καλούνται στις 30 Σεπτέμβρη να ψηφίσουν το νέο πρόεδρο και τα μέλη.
Η εγχώριος περιουσία που είναι η κληρονομιά όλων των Κυθηρίων και Αντικυθηρίων, είναι εύλογο από την στιγμή που δεν μπορούν να ψηφίσουν οι ίδιοι, όπως κατά την γνώμη μου θα έπρεπε, να επιθυμούν ένα συμβούλιο που θα θωρακίσει την περιουσία τους, αλλά και θα την αξιοποιήσει.
Καλώ λοιπόν όλους τους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους αν πραγματικά αντιλαμβάνονται την ευθύνη και σέβονται τον θεσμό να ψηφίσουν κατά βούληση και όχι με την γραμμή που θα τους δώσει ο αρχηγός της παράταξης τους.
Είναι υποχρέωση μας, άλλωστε ορκιστήκαμε για αυτό, ώστε να εξασφαλίσουμε τα συμφέροντα όλων των συμπολιτών μας και των νησιών μας.
Θέλουμε μια εγχώριο περιουσία ελεύθερη, δημιουργική και με διαφάνεια σε κάθε της πράξη, που μόνο η σωστή επιλογή προσώπων θα εξασφαλίσει κάτι τέτοιο και όχι τα μικροπολιτικά παζάρια.

Πηγή: Δημήτρης Κοντολέων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου