Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ ΗΡΑΚΛΗ ΤΡΙΧΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Αγαπητοί μας μαθητές και μαθήτριες,
Κάθε καινούριο ξεκίνημα συνοδεύεται από ελπίδες και προσδοκίες, αλλά και από εύλογες ανησυχίες και φόβους. Ιδιαίτερα για σας, που το σχολείο αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής σας, αφού συνδέεται όχι μόνο με την καθημερινότητά σας, αλλά και με τα όνειρά σας για το μέλλον, είναι φυσικό η πρώτη μέρα του σχολικού έτους να είναι ιδιαίτερα σημαντική.
Αρχίζει μια νέα χρονιά. Το σχολείο, παρέχει τη δυνατότητα  να αποκτήσετε γνώσεις και δεξιότητες, να αναπτύξετε την προσωπικότητά σας και παράλληλα να καλλιεργήσετε το πνεύμα σας έχοντας πάντοτε δίπλα σας τους εκπαιδευτικούς  οι οποίοι  επιτελούν λειτούργημα και όχι  επάγγελμα. Η παιδεία αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα αγαθά για τον πολίτη.
Διακριτικά κοντά σας σε αυτή σας την προσπάθεια είναι και οι οικογένειές σας.
Η εκπαίδευση χτίζει το μέλλον και αποτελεί την πιο σημαντική επένδυση για όλους μας.
Ο Δήμος Μονεμβασίας θα είναι στο πλευρό όλων. Θα διατηρήσουμε όπως κάθε χρόνο τα σχολεία ασφαλή, καθαρά, ζεστά, φιλόξενα και λειτουργικά. Γιατί στα σχολικά κτίρια χτυπά η καρδιά της τοπικής μας κοινωνίας.
Κοινός στόχος όλων μας, μαθητών - εκπαιδευτικών - γονιών και Δημοτικής Αρχής, είναι να διαμορφώσουμε ένα εκπαιδευτικό περιβάλλον ποιοτικό και ανταγωνιστικό.
Καλή, δημιουργική και ευχάριστη σχολική χρονιά!

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΡΙΧΕΙΛΗΣ

Πηγή: monemvasia.gov.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου