Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

Πλήθος Πειραιωτών έδωσε το παρόν στη συγκέντρωση του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου, Παναγιώτη Χριστοδούλου, με το συνδυασμό ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΠΟΛΗ - ΠΡΟΤΥΠΟ, που έλαβα χώρα στο καφέ-μπαρ Respect στη οδό Κολοκοτρώνη.
Ο κύριος Παναγιώτης Χριστοδούλου μίλησε από καρδιάς για τη πόλη που γεννήθηκε, που μεγάλωσε και που δραστηριοποιείται. Έκανε μία σύντομη αναδρομή στα εφηβικά αλλά και στα φοιτητικά του χρόνια, τότε που ήταν αντιπρόεδρος στην ΟΝΝΕΔ Α’ Πειραιώς & Νήσων και εκπρόσωπος σπουδαστών της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ του ΤΕΙ Πειραιά του τμήματος Μηχανολογίας. Τόνισε τη παρακμή που βιώνει η πόλη του Πειραιά και τον τρόπο με τον οποίο θα συμβάλει με τη σειρά του στην επίλυση των τεράστιων προβλημάτων από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου Πειραιά.
Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν ο επί σειρά ετών φίλος του κυρίου Παναγιώτη Χριστοδούλου και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας της Α’ Πειραιώς & Νήσων κύριος Κώστας Κατσαφάδος, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά κύριος Νικόλαος Βλαχάκος, ο Δημοτικός Σύμβουλος και τ. Αντιδήμαρχος Πειραιά Χαράλαμπος Τουμπέκης, οι τ. Πρόεδροι του Α Δημοτικού Διαμερίσματος Πειραιά κ.κ. Φουστέρης Φραγκούλης και Κουβάτσος Ιωάννης, οι υποψήφιοι δημοτική σύμβουλοι του συνδυασμού «Πειραιάς Πόλη Πρότυπο» κύριοι Χρυσοφάκης Νικόλαος, Μορατζής Αντώνης, Μουσελής Νικόλαος και Λεωτσάκου Σούλα, οι υποψήφιοι κοινοτικοί σύμβουλοι κύριος Μοσχοβάκος Ιωάννης και Παπαδόπουλος Νικόλαος της Α’ δημοτικής κοινότητας, ο Οβαννές Τσακαλιάν της Β’ δημοτικής κοινότητας, ο Βαρουξάκης Μανώλης της Γ’ δημοτικής κοινότητας, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με το Γιώργο Πατούλη του συνδυασμού Νέα Αρχή κ.κ. Σαράντος Ευσταθόπουλος, Αρετή Κρητικού, Ευαγγελία Γιαννακάκου και Νικόλαος Γαλανός. Τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλη Μιχαλολιάκο, εκπροσώπησε η κόρη του κυρία Νόρα Μιχαλολιάκου.
Στο τέλος της εκδήλωσης, ο υποψήφιος παρότρυνε τους φίλους του να βγουν στη πρώτη γραμμή της εκλογικής διαδικασίας τόσο για το Δήμο μας όσο και για τη περιφέρεια και την ευρωβουλή και τους προσκάλεσε στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού, ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΠΟΛΗ - ΠΡΟΤΥΠΟ, που θα γίνουν την Παρασκευή 10 Μαΐου στις 8:00μμ στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου 87.





Πηγή: piraeuspress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου