Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΒΑΤΙΚΩΝ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕ ΣΤΟ 3ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΕΥΡΩΤΑ 10/6

Την Κυριακή 10 Ιουνίου η Χορωδία της Ενορίας Αγίας Τριάδος Νεάπολης, υπό την διεύθυνση της μαέστρου κυρίας Φανής Φερδιανάκη και την αμέριστη υποστήριξη του εφημέριου της Αγίας Τριάδος Πατέρα Παναγιώτη Αρώνη, συμμετείχε στο 3ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Ευρώτα.
Η Χορωδία της Αγίας Τριάδος συμμετείχε για πρώτη φορά σε Φεστιβάλ Χορωδιών με 35 χορωδούς, με τα παιδιά από την Φιλαρμονική στα μουσικά όργανα, στην κιθάρα τον κύριο Δημήτρη Βλαχάκη και στο πιάνο την κυρία Σοφία Δουμάνη.
Αν και μετρά μόλις ένα έτος από την δημιουργία της απέσπασε το θερμό χειροκρότημα από τους παρευρισκομένους και ειλικρινείς επαίνους από τις υπόλοιπες Χορωδίες, που σαν νεοσύστατη Χορωδία,είμαστε μια μικρή έκπληξη.
Η εμπειρία μας, μοναδική! Απολαύσαμε και εμείς τις πραγματικά υπέροχες φωνές και τραγούδια και ήταν μεγάλη μας τιμή που σταθήκαμε δίπλα σε χορωδίες που έχουν γράψει ιστορία ,όχι μόνο σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο, αλλά και με διεθνείς συμμετοχές και βραβεύσεις!
Η παρουσίαση, φιλοξενία και η οργάνωση από τον Δήμο Ευρώτα και τον Σύλλογο "Νέοι Ορίζοντες" ήταν καθ' όλα άψογη και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

Οι χορωδίες που συμμετείχαν ήταν:
Χορωδία Κοντοκαλίου Κέρκυρας
Χορωδία Μουσικού Ομίλου Σύρου
Χορωδία"ΛΙΟΠΕΤΡΑ"
Χορωδία Δημοτικού Οργανισμού Θήβας
Χορωδία Σ.Γ.Κ.5ο Δ.Σ. Χαλανδρίου 
Φίλοι της Μουσικής "Η ΤΑΥΓΕΤΗ"
Χορωδία Μονεμβασιάς
Δημοτική Χορωδία Κερατέας
Χορωδία "ΑΡΜΟΝΙΑ" Καλαμάτας
Χορωδία Αγίας Τριάδος Νεαπόλεως

Το Φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών του Δήμου Ευρώτα και της Ένωσης Χορωδιών Ελλάδας.





Πηγή - κείμενο: Δέσποινα Βαγγελόγλου (facebook)
Φωτογραφίες: Δέσποινα Βαγγελόγλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου