Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

ΈΝΩΣΗ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΙΩΝ ''Ο ΆΓΙΟΣ ΜΥΡΩΝ'' - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ Ι.Μ. ΑΓΙΑΣ ΜΟΝΗΣ (ΑΡΙΑ), ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ & ΤΟ ΤΟΛΟ 3/6


Την Κυριακή 3 Ιουνίου η Ένωση πραγματοποίησε την ετήσια εκδρομή της με μεγάλη επιτυχία, σε συνεργασία με το τουριστικό γραφείο Δωδώνη Travel της κυρίας Γιώτας Βάσση.
Πρώτη στάση ήταν στην περιοχή Άρια 3 χλμ. βορειανατολικά του Ναυπλίου στην Βυζαντινή μονή της Αγίας Μονής Ζωοδόχου Πηγής, ένα πολύ όμορφο και γραφικό γυναικείο ησυχαστήριο με 10 μοναχές. Εκεί είχαμε την ευκαιρία να προσκυνήσουμε να ξεναγηθούμε στους χώρους της μονής και να λάβουμε κεράσματα στον υπαίθριο χώρο, προσφορά των μοναχών, στις οποίες προσφέραμε μια εικόνα του Αγίου Μύρωνα για το μοναστήρι.
Στην συνέχεια μεταβήκαμε στην πόλη του Ναυπλίου όπου επισκεφτήκαμε την παλαιά πόλη και απολαύσαμε με ηρεμία τον καφέ και το γλυκό μας και στη συνέχεια αναχωρήσαμε για το Τολό όπου φάγαμε και μερικοί εκμεταλλευόμενοι τον καλό καιρό έκαναν μπάνιο, ενώ το απόγευμα αναχωρήσαμε για Πειραιά και με ενδιάμεση στάση για καφέ στην Κόρινθο επιστρέψαμε με πολύ καλή διάθεση και κυρίως σκοπό να το επαναλάβουμε το συντομότερο δυνατό.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την κ. Βάσση για την άψογη οργάνωση και κυρίως τα μέλη και τους φίλους της Ένωσης που μετά από αρκετά χρόνια γέμισαν το λεωφορείο της εκδρομής για την συμμετοχή τους.

ΤΟ Δ.Σ.

Πηγή: Ένωση Απανταχού Αντικυθηρίων ''Ο ΆΓΙΟΣ ΜΥΡΩΝ''
Φωτογραφία: Σάββας Παλαιολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου