Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΨΑΛΙΩΤΩΝ ''ΚΥΘΕΡΕΙΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ'' - ΟΡΙΣΜΟΣ ΝΕΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΚΑΔΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΚΑΨΑΛΙ

Την Παρασκευή 1/6/2018 μέλη του συλλόγου είχαν συνάντηση με τον αντιδήμαρχο κ.Γιώργο Κομήνο και συζήτησαν το θέμα της αποκομιδής των σκουπιδιών καθώς και του ορισμού νέου σημείου στο Καψάλι στο οποίο θα συγκεντρωθούν οι όλοι οι πράσινοι κάδοι που εξυπηρετούν κυρίως τους επαγγελματίες.
Με εισήγηση του συλλόγου και απόφαση του αντιδημάρχου Κου Κομηνού, ορίστηκε το σημείο στον πίσω γιαλό πίσω από το αντλιοστάσιο του Βιολογικού καθαρισμού.
Στις 2/6/2018 ο δήμος έστειλε μηχάνημα και διαμόρφωσε το συγκεκριμένο χώρο ενώ υπάλληλοι του δήμου μετέφεραν εκεί όλους τους πράσινους κάδους, οι οποίοι πριν ήταν τοποθετημένοι στον χωματόδρομο που οδηγεί στις εγκαταστάσεις του Βιολογικού. Στο νέο σημείο είχαν ήδη τοποθετηθεί από το 2017 οι περισσότεροι μπλε κάδοι ανακύκλωσης.
Παρακαλουνται όλοι οι επαγγελματίες πλέον να εναποθέτουν τα σκουπίδια τους στους πράσινους και μπλε κάδους που έχουν τοποθετηθεί στο σημείο του πίσω γιαλού καθώς οι κάδοι που είναι διασκορπισμένοι σε διάφορα σημεία στο Καψάλι εξυπηρετούν κυρίως τους κατοίκους και τους τουρίστες.






Με εκτίμηση
Eric Defever

Πηγή: Σύλλογος Καψαλιωτών ''Κυθέρεια Αφροδίτη''
(facebook)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου