Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΈΚΑΝΑΝ ΤΟ «ΚΑΘΗΚΟΝ» ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ 51η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗ ΣΚΑΛΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ 6/6


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 51η κατά σειρά εθελοντική αιμοδοσία, την Τετάρτη 6/6 στη Σκάλα. Οι εθελοντές αιμοδότες της περιοχής έσπευσαν στο Πνευματικό Κέντρο Σκάλας, προκειμένου να προσφέρουν λίγο από το αίμα τους, ενισχύοντας την προσπάθεια της ομάδας εθελοντών αιμοδοτών «ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΡΕΜΜΥΔΑΣ».
Η αιμοληψία διήρκεσε από τις 6:00 έως τις 8:00 μμ, ενώ την όλη διαδικασία έφερε εις πέρας κινητό συνεργείο του Γενικό Νοσοκομείου Σπάρτης, με ειδικευμένο προσωπικό.
Μετά το τέλος της διαδικασίας, στους αιμοδότες προσφέρθηκαν μπισκότα και φρέσκος φυσικός χυμός πορτοκαλιού.
Με ανακοίνωσή του, ο Δήμος Ευρώτα «ευχαριστεί θερμά τους ιατρούς και φαρμακοποιούς για την αμέριστη συμπαράστασή τους, το Κέντρο Υγείας Βλαχιώτη, καθώς επίσης το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης.
Πάνω από όλα, όμως, ευχαριστεί και συγχαίρει τους εθελοντές αιμοδότες, οι οποίοι γι' ακόμη μια φορά προσέφεραν το πολυτιμότερο αγαθό τους, το αίμα.
Η ανταπόκριση των αιμοδοτών σε κάθε αιμοληψία αποδεικνύει έμπρακτη κοινωνική ευαισθησία, αλληλεγγύη κι εθελοντική δράση. Με το σύνθημα ότι “το αίμα δεν αγοράζεται, αντίθετα μόνο προσφέρεται”, ο Δήμος Ευρώτα συνεχίζει την αξιόλογη πρωτοβουλία».

Πηγή: lakonikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου