Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

ΣΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ (ΜΟΛΑΟΥΣ) ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟ 3ο ΑΓΡΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟ ΤΗΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ (27/12)

Η Χρυσή Αυγή έχει συσπειρώσει ήδη μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα εκατοντάδες Έλληνες που ασχολούνται με την πρωτογενή παραγωγή. Αγρότες, κτηνοτρόφοι και αλιείς σε ολόκληρη την επικράτεια στηρίζουν εμπράκτως τον τιτάνιο αγώνα μας για την αυτάρκεια των Ελληνικών προϊόντων μέσω της εθνικής μας παραγωγής.
Το ίδιο συνέβη και στην Λακωνία. Πλήθος φίλων και υποστηρικτών αγροτοκτηνοτρόφων έδωσε ένα ηχηρό παρών σε μία κατάμεστη αίθουσα από νωρίς, κόντρα στην μνημονιακή λαίλαπα και στην εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας από τους εγχώριους προδότες στους διεθνής τοκογλύφους.
Ο βουλευτής Β΄ Πειραιώς, συναγωνιστής Γιάννης Λαγός δήλωσε σχετικά: "Η Χρυσή Αυγή βρίσκεται σήμερα στην περιοχή της Λακωνίας, όπου ιδρύθηκε το τρίτο αγροκτηνοτροφικό σωματείο.
Πιστοί σε αυτά που έχουμε πει θα είμαστε δίπλα στους Έλληνες αγρότες, στους Έλληνες κτηνοτρόφους και γενικά στους Έλληνες και τις Ελληνίδες εργαζόμενες.
Η Χρυσή Αυγή μάχεται υπέρ των δικαιωμάτων των Ελλήνων εργαζομένων.
Όλοι μαζί θα καταφέρουμε να σταματήσουμε τα αντεθνικά μνημόνια και να κάνουμε πάλι τις αμοιβές ανθρώπινες για όλους τους Έλληνες συμπολίτες μας". 

και το video με τις δηλώσεις του Βουλευτή κ.Γιάννη Λαγού:


Πηγή: Χρυσή Αυγή - xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου