Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 4.12.2015

Ύστερα από συχνές προφορικές οχλήσεις αλλά και γραπτές εξώδικες διαδικασίες κατοίκων του οικισμού Λογοθετιανίκων σχετικά με το χαρακτηρισμό χρήσης του δρόμου στην περιοχή "Πλαταρά", οι υπηρεσίες του Δήμου προχώρησαν σε προσεκτική και λεπτομερή επανεξέταση και επανεκτίμηση όλων των σχετικών παραστατικών και αποφάσεων καθώς και στην έρευνα της νομικής τους υπόστασης. Υπήρξε μάλιστα και ειδική συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής.
Κατόπιν τούτου, πέρα από τις αντινομίες και αντιφάσεις που διαπιστώθηκαν στην όλη υπόθεση κατά τον έλεγχο των στοιχείων, προκύπτει, σύμφωνα άλλωστε και με έγγραφο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής ότι 
η υπ΄ αρίθμ 177/2010 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κυθήρων με την οποία καθορίζεται η χρήση του δρόμου στην παραπάνω περιοχή, είναι μη εκτελεστή και ανυπόστατη ως μη τελειωθείσα, δεδομένου ότι δεν υποβλήθηκε από την τότε Δημοτική Αρχή για ουσιαστικό έλεγχο και έγκριση στην αρμόδια Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου της Γενικής Διεύθυνσης Χωροταξικής και Περιβαλλοντικής Πολιτικής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης. 
Με βάση τα παραπάνω προκύπτει ότι ο δρόμος στην περιοχή "Πλαταρά" της Τ.Κ. Λογοθετιανίκων σε όλο του το μήκος και πλάτος χαρακτηρίζεται δημόσιος και για την τήρηση των κανόνων Κ.Ο.Κ. υπεύθυνη είναι η Τροχαία.

Πηγή: kythira.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου