Σάββατο 7 Μαΐου 2016

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑΣ ΑΛΙΜΟΥ - ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΜΑΪΟΥ 2016 (ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)

Με την χάρη του Θεού και την βοήθεια της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας, ανακοινώνεται με βαθιά συγκίνηση και χαρά  ότι την Κυριακή του Θωμά στις 8 Μαϊου 2016, θα τελεστούν τα Εγκαίνια του Ιερού Ναού από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νέας Σμύρνης κ Συμεών με τη συμμετοχή και άλλων προσκληθέντων Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών.
Τα εγκαίνια ενός Ναού είναι μοναδικό και ανεπανάληπτο γεγονός που συμβαίνει μία φορά σε έναν Ναό και με την Ακολουθία αυτή καθαγιάζεται η Αγία Τράπεζα και τα Αντιμνήσια πάνω στα οποία τελείται η Θεία Λειτουργία,ευλογείται το κτίσμα του Ιερού Ναού, ανάβει η ακοίμητη κανδήλα κα. Αποτελεί μεγάλη ευλογία η συμμετοχή στην ακολουθία την οποία σπάνια θα υπάρχει η δυνατότητα να παρακολουθήσει κάποιος.
Καλούνται όλοι οι ευσεβείς Χριστιανοί να συμμετάσχουν στις ακολουθίες που θα τελεστούν σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Σάββατο της Διακαινησίμου 7/5/2016
ώρα 18:00
Υποδοχή Ιερών Λειψάνων έμπροσθεν του Ιερού Ναού στη Λεωφόρο Κυθηρίων και στη συνέχεια Αρχιερατικός Εσπερινός των Εγκαινίων με την Ακολουθία των Αγίων Μαρτύρων χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Σμύρνης κκ Συμεών
Κυριακή του Θωμά 8/5/2016
Πρωία
ώρα 06:30 Όρθρος των Εγκαινίων
ώρα 7:00  Χοροστασία Μητροπολίτου
ώρα 08:00 Τελετή των Εγκαινίων και στη συνέχεια Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία

Ώρα προσέλευσης για τα εγκαίνια του Ιερού Ναού: 8 πμ






Εκ του Ιερού Ναού
Φωτογραφία: Μαρία Πετροχείλου - TSIRIGO FM 105,6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου