Παρασκευή 3 Μαΐου 2019

''ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ'' - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ

Αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε στις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019, διεκδικώντας για μια ακόμη φορά την εμπιστοσύνη σας.
Οι εκλογές αυτές θα διεξαχθούν με νέο νόμο τον «Κλεισθένη», ο οποίος προσθέτει κυρίως δύο νέα στοιχεία, την απλή αναλογική στη σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου και την αποσύνδεση των Τοπικών Συμβουλίων, με εκλογή με διαφορετικό ψηφοδέλτιο και διαφορετική κάλπη.
Με το σύστημα όμως αυτό, αν δεν υπάρξουν ισχυρές πλειοψηφίες, είναι ενδεχόμενο να καταστεί δύσκολη έως αδύνατη η διακυβέρνηση του Δήμου, κάτι που θα αποβεί σε βάρος των δημοτών.
Για το λόγο αυτό, η κάθε ψήφος αποκτά μεγαλύτερη βαρύτητα και απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή και σκέψη προς ποιον συνδυασμό θα κατευθυνθεί.
Εξάλλου όπως είχε πει ο Αβραάμ Λίνκολν: «Η ψήφος είναι πιο δυνατή από τη σφαίρα, διότι με τη σφαίρα μπορεί να σκοτώσεις τον εχθρό σου ενώ με την ψήφο μπορεί να σκοτώσεις το μέλλον των παιδιών σου».
Ο συνδυασμός «ΕΝΟΤΗΤΑ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ» του οποίου είμαι επικεφαλής, συμπληρώνει δύο καλλικρατικές θητείες, ιδιαίτερα επιτυχημένες κατά γενική ομολογία.
Ο νέος Δήμος αποδείχθηκε ιδιαίτερα αποτελεσματικός σε όλους τους τομείς, αφού τελειώνοντας τη δεύτερη θητεία, είναι οικονομικά εύρωστος με πολύ υψηλά ποσοστά εξυπηρέτησης των δημοτών.
Μέσα στην οικονομική κρίση και με ελάχιστους πόρους σε σχέση με τους πέντε πρώην Δήμους, μετά τις περικοπές που έγιναν (πάνω από 60%), σχεδιάσαμε, μελετήσαμε, διεκδικήσαμε και υλοποιήσαμε πολλά μεγάλα και μικρότερα έργα από κρατικά και ευρωπαϊκά προγράμματα και μάλιστα είμαστε από τους πρώτους Δήμους σε όλη τη χώρα σε εντάξεις έργων.
Μπορώ να πω ανεπιφύλακτα ότι με τα έργα που υλοποιήσαμε, έχουμε επιτύχει μεγάλη ποιοτική αλλαγή του Δήμου σε ολόκληρη την περιφέρειά του, πράγμα που εισπράττουμε καθημερινά από τους δημότες.
Οι πόρτες του γραφείου μου ήταν πάντα ανοιχτές και τοποθετήθηκα με ειλικρίνεια για το αν κάτι είναι εφικτό ή όχι, γεγονός που εκτιμήθηκε στην έως τώρα πορεία μας και είμαι ικανοποιημένος γιατί πραγματοποιήσαμε τα περισσότερα απ’ αυτά που υποσχεθήκαμε.
Οι συνυποψήφιοί μας δεν είναι πρωτοεμφανιζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, αλλά έχουν αρκετές αυτοδιοικητικές θητείες. Έχουμε υπάρξει πολιτικοί αντίπαλοι στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο και τόσο αυτοί όσο και εμείς έχουμε κριθεί από την πορεία που διαγράψαμε. Οι πράξεις και τα έργα μας έχουν αξιολογηθεί από τους δημότες, αφού αυτό είναι το πλέον αξιόπιστο κριτήριο.
Στο συνδυασμό μου συμμετέχουν άτομα αξιόλογα με αυτοδιοικητική εμπειρία, καθώς και πολλά νέα με διάθεση για δουλειά και προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.
Με τα παραπάνω εχέγγυα ζητώ να μας εμπιστευθείτε ξανά για να συνεχίσουμε το έργο μας.

Ηρακλής Τριχείλης
υποψήφιος Δήμαρχος Μονεμβασίας







Ενότητα - Δημιουργία, 
Συνδυασμός υποψ. Δημάρχου
Ηρακλή Τριχείλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου