Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

ΈΝΩΣΗ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΙΩΝ ''Ο ΆΓΙΟΣ ΜΥΡΩΝ'' - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΙΩΝ 2018


Την Κυριακή 25 Νοεμβρίου, στον Ιερό Ναό της Παναγίας Μυρτιδιώτισσας, στο Νέο Φάληρο, η Ένωση των Απανταχού Αντικυθηρίων ο "ΑΓΙΟΣ ΜΥΡΩΝ" τέλεσε το ετήσιο μνημόσυνο των ευεργετών, δωρητών και απανταχού Αντικυθηρίων στο οποίο χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυθήρων και Αντικυθήρων κ.κ. Σεραφείμ. Με την λήξη αυτού όλοι οι παρευρισκόμενοι μετέβησαν στο κυλικείο του ιερού ναού όπως κάθε χρόνο για τα καθιερωμένα.
Στο μνημόσυνο παρευρέθηκαν  οι συμπατριώτες μας Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κος Παναγιώτης Χατζηπέρος και ο Δήμαρχος Καλλιθέας κος Δημήτρης Κάρναβος όπως επίσης αντιπροσωπεία από την Κυθηραϊκή Αδελφότητα Πειραιά, ο διευθυντής Επιθεώρησης Εποπτείας της Τράπεζας της Ελλάδος κος Γεώργιος Πάσχας, ο φωτορεπόρτερ από την εφημερίδα Κοινωνική κος Δημήτρης Κρητικός που κάλυψε το γεγονός, ο επίτημος πρόεδρος της Ένωσης κος Ιωάννης Γλυτσός και οι τέως πρόεδροι της Ένωσης κος Ιωάννης Γαλάνάκης και Βασίλειος Πατακάκης.
Ο Δήμαρχος Κυθήρων & Αντικυθήρων κος Ευστράτιος Χαρχαλάκης δεν παρέστη λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων και αφού μας είχε ενημερώσει.


Πηγή: Ένωση Απανταχού Αντικυθηρίων ''Ο ΆΓΙΟΣ ΜΥΡΩΝ''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου