Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

ΚΥΘΗΡΑ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΕΡΑ - "ΤΟ ΓΑΡ ΠΟΛΥ ΤΗΣ ΘΛΙΨΕΩΣ ΓΕΝΝΑ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ" 25/11

Η παράταξη της μείζονος μειοψηφίας προσπαθεί να δημιουργήσει τεχνητή ένταση και πόλωση στο νησί (μετά από σχεδόν 3 χρόνια πλήρους αδράνειας), επικαλούμενη ΨΕΥΔΩΣ ότι ο Δήμαρχος ελέγχει τα τοπικά Μ.Μ.Ε.! Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει. Η στάση της αυτή είναι προσβλητική κυρίως για τους ιδίους τους εκπροσώπους των τοπικών Μ.Μ.Ε., που ευθέως τους κατηγορεί ότι δέχονται εντολές από το Δήμαρχο!
Αν ο κ. Φατσέας και οι συνεργάτες του θέλουν την άμεση ανάρτηση των βιντεολήψεων στο διαδίκτυο μπορούν να καταβάλουν και τις σχετικές δαπάνες καθώς είναι γνωστό ότι οι Δήμοι δεν έχουν το δικαίωμα να πληρώνουν για την βιντεοσκόπηση των συνεδριάσεών τους με βάση σωρεία σχετικών αποφάσεων του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Όπως είναι επίσης γνωστό, τα τοπικά Μ.Μ.Ε. αναρτούν δημόσια όλες τις λήψεις τους, όχι σε χρόνο που τους επιβάλλεται, αλλά σε χρόνο που τα ίδια επιλέγουν και σίγουρα όχι κατόπιν εντολής! Έτσι η λήψη μιας συνεδρίασης μπορεί να αναρτηθεί είτε μετά από 2-3 ημέρες είτε και μετά από 20, καθώς οι χρόνοι εξαρτώνται αποκλειστικά από την προσωπική εργασία των ανθρώπων που βιντεοσκοπούν και όχι από εντολές άνωθεν!
Η σημερινή Δημοτική Αρχή από την πρώτη μέρα που ανέλαβε την διοίκηση του Δήμου, παρέχει διά του Γραφείου Τύπου του Δήμου, πληρέστατη και κυρίως ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ενημέρωση για κάθε έργο και δράση του Δήμου. Αυτή είναι και η ΜΟΝΑΔΙΚΗ της υποχρέωση. Ούτε εντολές δίνουμε στα τοπικά Μ.Μ.Ε. ούτε επιβάλλουμε τη δημοσίευση ή τη μη δημοσίευση των λήψεων! Αυτά ανήκουν σε άλλες εποχές και σίγουρα όχι στη δική μας νοοτροπία!
Αν οι συνάδελφοι της μείζονος μειοψηφίας πιστεύουν ότι με φωνασκίες και κούφιες φωνές θα αποκομίσουν εκλογικά κέρδη πλανώνται πλάνην οικτράν.
Η Δημοτική Αρχή, έχοντας ήδη την υποστήριξη της μεγάλης πλειοψηφίας των δημοτών και ανθρώπων από όλες τις πολιτικές αποχρώσεις και τάσεις, εκτελεί και δημοπρατεί τα έργα που άλλοι υπόσχονταν επί χρόνια, προωθεί αναπτυξιακές δράσεις και κυρίως ολοκληρώνει τη νέα της πρόταση για την επόμενη θητεία της, βασιζόμενη σε όσα πράγματι μπορούν να γίνουν και όχι σε υπερφίαλες υποσχέσεις μακράν της πραγματικότητας. Η λογική '"και γεφύρια θα σας κάμωμεν" δεν ανήκει σε εμάς και δεν θα την υποστηρίξουμε ποτέ.
Τέλος, θυμίζουμε, ότι τα τηλέφωνα των τοπικών Μ.Μ.Ε. είναι γνωστά και όποιος θέλει μπορεί να τους καλέσει για να τους δώσει τις πολυπόθητες εντολές! Φαίνεται, όμως, ότι η συγνώμη για την απαράδεκτη αυτή στάση, είναι μάλλον δύσκολη για κάποιους ανθρώπους στο νησί μας. ΚΡΙΜΑ...

Πηγή: Κύθηρα Αντικύθηρα - Καινούργια Μέρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου