Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

ΚΥΘΗΡΑ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΕΡΑ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΜΕΙΖΟΝΑ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ 24/11

Μετά από μήνες αδράνειας, αν όχι ανυπαρξίας, η παράταξη της μείζονος μειοψηφίας (ή ο κ. Φατσέας αυτόνομα, ουδείς δύναται να γνωρίζει!), προέβη σε μια βαρύγδουπη ανακοίνωση σχετικά με την πρόσφατη επίσκεψη της κας. Δούρου στο νησί μας. Μας ανέφερε αναλυτικά τις αναπτυξιακές της προτάσεις όμως δεν ανέφερε ΤΙΠΟΤΑ για τη διαδικασία ωρίμανσης των μεγάλων αυτών έργων την οποία είτε αγνοεί είτε αποκρύπτει επιδεικτικά. Αν την αγνοεί, πώς δικαιολογεί την σχεδόν 8ετή παρουσία του επικεφαλής της παράταξης κ. Φατσέα στα δημοτικά έδρανα; Αν την αποκρύπτει, ας κρίνουν οι Κυθήριοι. Εξάλλου έχουν αναλωθεί ώρες επί ωρών στα Δ.Σ. για να εξηγήσουμε με απλά λόγια στον κ. Φατσέα 2 πολύ απλά πράγματα:
1. Ότι τα μεγάλα αυτά αναπτυξιακά έργα απαιτούν πολύ χρόνο για μελέτες, αδειοδοτήσεις και ωρίμανση. Είναι μάλλον λέξεις άγνωστες στον ίδιο αλλά θα πρέπει να τις μάθει, ειδικά αν κατορθώσει να φτιάξει συνδυασμό στις επερχόμενες εκλογές, γιατί τα ζητήματα αυτά θα βρίσκονται στην προμετωπίδα των συζητήσεων. Και εκεί δεν θα συγχωρούνται ούτε τα λάθη, ούτε η άγνοια!
2. Ότι η δική μας δημοτική αρχή ΔΕΝ θα δώσει ψευδείς υποσχέσεις για τα μεγάλα αυτά έργα όπως έκανε η προηγούμενη. Και αν για το θέμα του Σφαγείου η δική τους παράταξη δεν έκανε απολύτως τίποτε επί 2 θητείες (η δική μας τουλάχιστον ολοκλήρωσε την προμελέτη, βρήκε το χώρο και αναζητά χρηματοδότηση για τις μελέτες), για το θέμα του αεροδρομίου καλύτερα να μην μιλούν γιατί "τα γεγονότα είναι ξεροκέφαλα". Ψευδείς υποσχέσεις επί σειράν ετών, κούφια λόγια, υπερφίαλες δηλώσεις. Ευτυχώς όμως, τα γραπτά μένουν και παραπέμπω στο Δ.Τ. του Δήμου στις 21/12/2017 που αν το διαβάσει κανείς αργά και αναλυτικά ίσως καταλάβει: http://kythira.gr/press_new/2017/211217.htm
Τέλος, ενημερώνουμε για πολλοστή φορά τους κ. συναδέλφους, ότι οι βιντεοσκοπήσεις των Δ.Σ. (και της επίσκεψης της κας. Δούρου) γίνονται από τα τοπικά Μ.Μ.Ε. χωρίς σχετική ανάθεση από το Δήμο και προφανώς αυτό δεν συνιστά κάποια νομική τους υποχρέωση, αλλά το κάνουν για την πληρέστερη ενημέρωση των δημοτών, αδαπάνως και εθελοντικά! Εμείς ως παράταξη ζητούμε δημόσια ΣΥΓΝΩΜΗ από τα τοπικά Μ.Μ.Ε. για αυτήν την (όχι για πρώτη φορά) προσβλητική τοποθέτηση του κ. Φατσέα και τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ δημόσια που βρίσκονται πάντα στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων στο νησί μας!
Σε ό,τι αφορά τα "χρίσματα" φαίνεται πως έχουν γίνει εμμονή στην μείζονα μειοψηφία και αυτό είναι απόλυτα λογικό. Μήπως άραγε ζήτησε ο επικεφαλής της κάποιο χρίσμα και δεν του δόθηκε; Δεν μας αφορά. Και δεν αφορά και κανέναν!
Εξάλλου, το πρώτο και καλύτερο χρίσμα το δίνουν πάντα οι Κυθήριοι και αυτό είναι το ΜΟΝΟ που μας ενδιαφέρει!

Πηγή: Κύθηρα Αντικύθηρα - Καινούργια Μέρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου