Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018

Η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ 3 ΝΕΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ


Το φιλανθρωπικό της πρόσωπο έδειξε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και στο πλαίσιο αυτό έστειλε δώρα από την μπουτίκ της ομάδας στους τρεις μοναδικούς μαθητές του νεοσύστατου σχολείου στα Αντικύθηρα.
Μία συγκινητική πρωτοβουλία που έκανε χαρούμενα τρία μικρά παιδιά στο νησί των Αντικυθήρων έλαβε ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ. Μετά από 27 χρόνια και συγκεκριμένα για πρώτη φορά από το 1991 στο νησί λειτουργεί και πάλι Δημοτικό σχολείο, ούτως ώστε να μπορέσουν οι τρεις μαθητές να έχουν την κατάλληλη εκπαίδευση.
Σε ρεπορτάζ από την τηλεοπτική εκπομπή του Alpha «Σαββατοκύριακο με τον Μανεση» έγινε εκτενές ρεπορτάζ και «αποκαλύφθηκε» ότι οι νεαροί μαθητές είναι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ. Άμεσα στελέχη της ομάδας ευαισθητοποιήθηκαν και έστειλαν σχολικά είδη και ρουχισμό από το paoshop.
Οι στιγμές της παραλαβής των δώρων από τα γραφεία της ΚΑΕ ακολουθούν στο παρακάτω βίντεο ενώ για λογαριασμό της διοίκησης του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ μιλησε ο Παναγιώτης Τριαντοπουλος ο οποίος σχολίασε ότι θα είμαστε πάντα δίπλα στα παιδιά παρέχοντας και οποιαδήποτε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.


Πηγή: sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου