Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

Ο ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ ΣΤΗΝ 34η ΔΙΕΘΝΗ ΈΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ PHILOXENIA ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 9 - 11.11.2018



Ο Δήμος Κυθήρων συμμετέχει και φέτος στη 34η Διεθνή έκθεση “Philoxenia 2018” που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη από 9 έως 11 Νοεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό κέντρο Θεσσαλονίκης.
Εκτός από το μεγάλο αριθμό επισκεπτών της έκθεσης από τη Βόρεια Ελλάδα, ο Δήμος θα παρουσιάσει τον προορισμό των Κυθήρων και σε 25 επαγγελματίες του τουρισμού, (tour operators), από 17 χώρες σε κανονισμένες B2B συναντήσεις.
Όσοι Κυθήριοι ή και επαγγελματίες του τουρισμού που δραστηριοποιούνται στα Κύθηρα επιθυμούν να επισκεφτούν την έκθεση μπορούν να στείλουν μήνυμα στη σελίδα της Τουριστικής Επιτροπής, ή στο mail tourism@kythira.gr προκειμένου να προμηθευτούν δωρεάν προσκλήσεις της έκθεσης.




Ακολουθεί το νέο βίντεο προβολής των Κυθήρων για τη διεθνή έκθεση τουρισμού "Philoxenia2018".
Ευχαριστούμε το "Kythera Dive Center", τον captain Σπύρο Κασιμάτη και την Διοίκηση του Νοσοκομείου Κυθήρων για το βίντεο υλικό τους.
(Το βίντεο θα κυκλοφορήσει στην τελική μορφή του σε 6 γλώσσες μέχρι το τέλος του 2018, μερικώς τροποποιημένο και εμπλουτισμένο με κάποια επιπλέον πλάνα και θα αποτελέσει την βασική βίντεο προβολή του νησιού στα social media το έτος 2019):




Επιμέλεια δημοσίευσης: Παναγιώτης Μπαχτής
Πηγή: Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής Δήμου Κυθήρων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου