Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΗΣΩΝ - ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΦΡΑΤΣΙΩΝ


Ένα αίτημα δεκαετιών των κατοίκων των Κυθήρων, ιδιαίτερα των Φρατσίων υλοποιήθηκε επιτέλους μετά από πολλές προσπάθειες και καθυστερήσεις αναβαθμίζοντας την ευρύτερη περιοχή.
Τα εγκαίνια της «Ανάπλασης της Πλατείας των Φρατσίων του Δήμου Κυθήρων», προϋπολογισμού ύψους 292.000,00€ πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Κυθήρων κκ. Σεραφείμ. Στην εν λόγω εκδήλωση παρευρέθηκαν η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Παναγιώτης Χατζηπέρος, ο Δήμαρχος Κυθήρων-Αντικυθήρων Ευστράτιος Χαρχαλάκης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Φρατσίων Κώστας Πετρόχειλος, ο Πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Φρατσίων Παναγιώτη Καλλίνικου και κάτοικοι.
Όταν πήρε το λόγο ο Αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε όλους όσους εργάστηκαν επί μακρόν για την υλοποίηση του έργου αλλά και τους κατοίκους για την άριστη συνεργασία κατά τη διάρκεια των εργασιών. Ιδιαίτερα δε τον Δήμαρχο, τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας, τον Σύλλογο και την κα Αγγελική Κασιμάτη για την πολύτιμη βοήθειά της σε πάρα πολλά ζητήματα που ανέκυψαν τόσο κατά την αδειοδότηση του έργου όσο και κατά την εκτέλεσή του.
Η κεντρική πλατεία των Φρατσίων -η μεγαλύτερη του νησιού- άλλαξε όψη και δεν θυμίζει σε τίποτα το παρελθόν…

Πηγή: Αντιπεριφέρεια Νήσων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου