Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΑΤΣΕΑΣ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ κ. ΒΑΛΕΡΙΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ

Παρά το ότι οι ανακοινώσεις της παράταξής μας είχαν ως παραλήπτη τον δήμαρχο, εν τούτοις αφού ο κ. Βαλέριος Καλοκαιρινός αναφέρθηκε στο πρόσωπο μου, θα ήθελα να του δώσω μια φιλική απάντηση.
Ξοδεύετε πάρα πολύ μελάνι για την προσφορά του κ. Καλοκαιρινού στην ενημέρωση. Ωστόσο ούτε μία λέξη δεν γράφτηκε από μας ενάντια σ’ αυτό. Παραβιάζετε ανοιχτές θύρες. Σε ποιόν απαντάτε, σε φανταστικούς κατηγόρους; Ή θέλετε σκόπιμα να μεταφέρετε την συζήτηση σε άλλο πεδίο στο οποίο από κανέναν δεν έχει τεθεί θέμα, ώστε να αποφύγετε να απαντήσετε στο πραγματικό ερώτημα που τέθηκε και που ήταν «γιατί δεν αναρτήθηκε το εν λόγω βίντεο», ενώ αναρτήθηκαν όλα τα άλλα της ιδίας χρονικής περιόδου.
Ο ίδιος ο κ. Καλοκαιρινός γνωρίζει πολύ καλά ότι εκτιμώ βαθύτατα την προσφορά του στην ενημέρωση, πράγμα που του έχω εκφράσει επανειλημμένα κατ’ ιδίαν. Μάλιστα έχω πει ότι τόσο σημαντική επαγγελματική εργασία, που γίνεται συστηματικά και απαιτεί εκατοντάδες ώρες και για πολλά χρόνια, δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση να παρέχεται δωρεάν. Πρέπει να προσφέρεται η οικονομική αμοιβή που της αξίζει. Και μάλιστα έχω ζητήσει από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου να ενοχλήσει το δήμαρχο, καθ’ ύλην αρμόδιο για αυτό το θέμα, ώστε να βρεθεί μία λύση. Τέτοια λύση δεν φαίνεται να έχει βρεθεί μέχρι σήμερα, ενώ σε διάφορα άλλα παρόμοια θέματα έχει βρεθεί λύση.
Έτσι λοιπόν δεν τίθεται τέτοιο θέμα από εμάς. Το μόνο ζήτημα που θέσαμε από την αρχή και δεν έχει απαντηθεί μέχρι σήμερα από κανέναν που ενεπλάκη σ’ αυτή τη συζήτηση- παρά το πάρα πολύ μελάνι που χύθηκε - είναι το ερώτημα «Γιατί δεν αναρτήθηκε το επίμαχο βίντεο της σύσκεψης στο δημαρχείο με την Περιφερειάρχη και τους λοιπούς συμμετέχοντες». Όλοι φλυαρούν για όλα αλλά κανείς δεν απαντά στο ερώτημα. Είμαστε η αξιωματική αντιπολίτευση, εκπροσωπούμε το  μισό εκλογικό σώμα (στην πραγματικότητα όλο το εκλογικό σώμα) και έχομε το δικαίωμα να ρωτήσουμε. Δεν αισθάνεται κανείς την ανάγκη είτε ο κ. δήμαρχος είτε ο κ. Καλοκαιρινός να απαντήσει σ’ αυτό το ερώτημα; Γιατί δεν αναρτήθηκε;

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΑΤΣΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου