Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΥΘΗΡΩΝ - Ο κ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 25/11

Η απάντηση του κ. Χαρχαλάκη ήταν αναμενόμενη. Όταν βρίσκεται σε δύσκολη θέση, οι απαντήσεις του είναι του τύπου «άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε». Άλλα τον ρωτάς, άλλα σου απαντά. Ανακάτεψε την ωρίμανση των έργων, το αν ο κ. Φατσέας είναι ή δεν είναι στα έδρανα και ένα σωρό άλλα, χιλιοειπωμένα από τον ίδιο. Το ερώτημα που του ετέθη ήταν: Γιατί απέκρυψε το βίντεο της δημόσιας σύσκεψης στο Δημαρχείο με την Περιφερειάρχη, τον Αντιπεριφερειάρχη και τους λοιπούς. Επ’ αυτού να απαντήσει.  Δίνει όμως μία  απάντηση επ’ αυτού ο κ. Χαρχαλάκης. Λέει λοιπόν ότι οι βιντεοσκοπήσεις αποσκοπούν στην πληρέστερη ενημέρωση των πολιτών. Θαυμάσια, έτσι ακριβώς είναι. Η συνέχεια όμως έχει ενδιαφέρον. Για να ενημερωθούν λοιπόν πληρέστερα οι πολίτες κατά τον κ. Χαρχαλάκη πρέπει να τους αποκρύπτομε τα βίντεο!!!!!!!! Να μην ξέρουν τι γίνεται, να βρίσκονται στην άγνοια. Αυτή είναι η καλύτερη ενημέρωση!!!  Έλεος δήμαρχε!!! Θα μας τρελάνεις όλους.
Φαίνεται να αδυνατεί να αντιληφθεί ότι με την ενέργεια του αυτή προσβάλλει την Περιφερειάρχη και τον Αντιπεριφερειάρχη που ήταν επισκέπτες στο νησί μας, αφού δεν επιτρέπει να ακούσουν οι πολίτες προς τους οποίους αυτοί πρωτίστως απευθύνονται, τι είπαν στη σύσκεψη.
Δεν αντιλαμβάνεται ότι προσβάλλει κυρίως τους πολίτες που δεν επιτρέπει την ενημέρωση τους, το θεμελιώδες δημοκρατικό δικαίωμα τους. Τέτοια υποτίμηση της νοημοσύνης των πολιτών δεν έχει ξαναγίνει.
Δυστυχώς ο κ. Χαρχαλάκης έχει εφαρμόσει λογοκρισία στην ενημέρωση των πολιτών η οποία δεν συνάδει με τα δημοκρατικά ιδεώδη.
Τον καλούμε να διορθώσει το σφάλμα του, έστω και τώρα και να δώσει εντολή να αναρτηθεί το σχετικό βίντεο. Θα είναι μία πράξη σεβασμού προς τους πολίτες και τους δημοκρατικούς θεσμούς.

ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΥΘΗΡΩΝ

Πηγή: Δημήτρης Φατσέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου