Σάββατο 11 Μαΐου 2019

ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ ΚΟΡΩΝΗ - ''ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΌΛΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΧΑΡΧΑΛΑΚΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΣΑΡΩΤΙΚΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ''

Στην επιτυχημένη εκδήλωση - ομιλία του νυν και εκ νέου υποψήφιου Δημάρχου Κυθήρων κ. Ευστράτιου Χαρχαλακη, παρευρέθηκε η Πρόεδρος της Δημ. Τ.Ο. Κυθήρων κα. Αδαμαντία Κορώνη, συνοδευόμενη από τον υποψήφιο Βουλευτή ΝΔ στην Α' Πειραιά και Νήσων κ. Χριστόφορο Μπουτσικακη, τον υποψήφιο για την Περιφέρεια Νήσων με το συνδυασμο του Γιώργου Πατούλη κ. Όμηρο Παπασάββα, καθώς επίσης και τον κ.Τάσο Γαϊτανη.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό κέντρο Δήμου Αλίμου Αττικής, την Πέμτπη 9/5.
Η κα. Κορώνη παρέδωσε επιστολή που διαβάστηκε, του Γεν. Γραμματέα της ΝΔ κ. Λευτέρη Αυγενάκη, στην οποία ξεκάθαρα εξέφραζε τη στήριξη του κόμματος στο Στρατό Χαρχαλάκη.
Στη ΝΔ δηλώνουν ικανοποίηση για την παροχή στήριξης (και οχι χρίσματος) σε υποψηφίους όπως ο Δήμαρχος Κυθήρων, που αν και ανήκουν στο κόμμα, έχουν συγκροτήσει πολυσυλλεκτικούς συνδυασμούς, με στελέχη όλων των πολιτικών χώρων, όπως στην περίπτωση του κ. Χαρχαλάκη.
Στη συνέχεια η κα. Κορώνη άκουσε το πρόγραμμα του υποψήφιου Δημάρχου και συνομίλησε με πλήθος κόσμου που είχε την τιμή να συναντήσει στην εκδήλωση, όπου και για ακόμη μια φορά διαπίστωσε την αποδοχή του κόσμου στο πρόσωπο του κ. Χαρχαλακη.
Συστρατευόμαστε όλοι στο πλευρό του, για μια νίκη σαρωτική, που θα είναι η συνέχεια της επιτυχημένης θητείας του.

Πηγή: Αδαμαντία Κορώνη
Πρόεδρος της Δημ. Τ.Ο. Κυθήρων
Φωτογραφία: Βαλέριος Καλοκαιρινός - PhotoCerigo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου